Pui umplut cu ardei copt

Printeaza

Pui umplut cu ardei copt

Pui umplut cu ardei copt din: ardei capia, piept de pui, sunca afumata, carne tocata, supa de legume, ulei, sare, piper, otet, rozmarin.

 

Ingrediente:

  • 1 kg ardei capia roşu
  • 2 bucăţi piept de pui
  • 100 g şunculiţă afumată
  • 100 g carne tocată
  • 11 supă de legume
  • ulei
  • sare
  • piper
  • oţet
  • rozmarin

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, îi usuci şi îi pui la copt pe o tăblie, pe aragaz. Desfaci camea de pui şi o baţi cu ciocanul de şniţele.

Foloseşti 2 dintre ardeii copţi (îi cureţi oricum pe cei 4), îi tai mărunt, tai la fel şunculiţă afumată şi o amesteci cu camea tocată, sare şi piper după gust. Pe fiecare bucată de came de pui aşezi umplutura de ardei şi came, rulezi şi legi cu aţă curată.

Aşezi rulourile într-o tavă cu ulei, presari sare, piper şi rozmarin, torni 1 l de supă de legume şi dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute. Pregăteşti garnitura Tai fâşii cei 2 ardei copţi şi le amesteci cu ulei, oţet, sare şi piper după gust.

După ce ruladele s-au copt, le laşi să se răcească, le desfaci aţele, le tai felii şi le aşezi pe un platou alături de garnitura de ardei copţi.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Iese bun puiul umplut cu ardei copt?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.