Pipirighei (aperitiv tatarasc)

Printeaza

Pipirighei (aperitiv tatarasc) din: ardei capia copti, ulei, rosii, sare, piper, cimbru, branza sarata de capra.

Ingrediente:Pipirighei (aperitiv tatarasc)

  • 8 ardei capia copţi
  • ulei
  • 8 rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 400 g brânză sărată de capră

 

Mod de preparare:

Se coc ardeii sau se prăjesc în ulei, apoi se decojesc şi se taie fâşii. Roşiile se decojesc, se dau pe râzătoare şi se prăjesc puţin.

Se amestecă roşiile, ardeii, sare, piper, cimbru.

Se presară brânză şi pătrunjel tocat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.