Pui pe pat de ardei gras

Printeaza

Pui pe pat de ardei gras din: pui, usturoi, ardei gras, rosii, bulion, ulei, rozmarin, vin alb, sare.

Ingrediente: Pui_pe_pat_de_ardei_gras

  • bucati de pui
  • usturoi
  • ardei gras
  • rosii sau bulion
  • ulei
  • rozmarin
  • vin alb
  • sare

Mod de preparare:

Speli bucatile de pui, le stergi cu servetele absorbante si le frigi in ulei si rozmarin, dupa care le stropesti cu putin vin alb. Tai ardeiul in fasii lungi.

Toate acestea le amesteci, adaugand si rosiile si le lasi la copt pentru jumatate de ora.

Condimentezi cu sare, ardei picant si, dupa gust, cu branza de oaie rasa sau parmezan.

Pui pe pat de ardei gras

Pui_pe_pat_de_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.