Omleta rulata

Printeaza

Omleta rulata din: oua, cascaval, patrunjel, sare, piper, sunca presata, crema de branza si ceapa verde.

Omleta_rulata

 

Ingrediente:

  • 7 ouă
  • 150 g caşcaval
  • pătrunjel tocat
  • 1 praf de sare

Pentru umplutură:

  • 8 felii şuncă presată
  • 200 g cremă de brânză
  • 1 ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu sare şi adaugi caşcavalul dat prin răzătoarea cu ochiuri mici. Pui pătrunjelul, amesteci şi împărţi compoziţia în două.

Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi torni jumătate din compoziţie. O ţii la cuptor până se rumeneşte uşor. 0 laşi la răcit. Procedezi la fel cu restul compoziţiei.

Mixezi crema de brânză cu sare şi piper, după gust şi adaugi ceapa tocată. Intinzi peste omlete crema de brânză, feliile de şuncă şi rulezi.

 

Omleta rulata

Omleta_rulata

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!
 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.