Omleta cu legume

Printeaza

O reteta de omleta cu legume din: ulei de masline, ceapa, morcov, dovlecel, ardei gras, frunze de spanac, mazare, oua, parmezan, sunca, sare si piper.

Ingrediente:Omleta cu legume

  • ulei de masline
  • ceapa taiata julien
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 frunze de spanac
  • 1 mana de mazare proaspata sau din conserva
  • 8 oua
  • 100 g parmezan
  • 100 g sunca
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie legumele în fâsii şi căleşte-le în ulei, la foc mare, cu sare şi piper, până când se înmoaie, aprox. 5 minute. Intr-un vas separat, bale ouăle cu sare şi piper, după care adaugă brânza şi ames­tecă până ce obţii o compoziţie omogenă.

Toarnă compoziţia de ouă peste legumele dir tigaie şi lasă-le până se întăresc, ca la omletă. Serveste cu sunca bine prajita alaturi.

Omleta cu legume

Omleta cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.