Lutenita

Printeaza

Lutenita din: rosii, untdelemn, ceapa, ardei iute, patrunjel, sare.

 

Ingrediente:Lutenita

  • 6 roşii mari, cărnoase, răscoapte
  • 1 pahar untdelemn
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se coc roşiile-ntr-o tavă, la cuptor, până le seacă zeama şi devin maro­nii.

Ceapa, ardeiul, pătrunjelul se toacă mărunt.

Se scot pieliţele de pe roşii, carnea rămasă se terciuieşte şi se freacă cu ulei, ceapă, ardei iute, verdeaţă şi sare

Se mănâncă cu mămăligă, pâine, ca aperitiv.

 

Lutenita

Lutenita

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

 

Aperitive cu legume si parmezan

Aperitive cu legume si parmezan

Aperitive cu legume si parmezan din: cartofi, faina, parmezan, praf de copt, oua, lapte, iaurt, castraveti, usturoi, branza de capra, sare, piper, marar. Ingrediente: 500 g cartofi 100 g făină 100 g parmezan 1 pliculeţ praf de copt 2 ouă 60 ml lapte dulce 200 ml iaurt 2 castraveţi 2 căţei de ustu­roi 300 g […]

Aperitive cu somon si caviar

Aperitive cu somon si caviar

Aperitive cu somon si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar. Ingrediente:  6 cartofi, feliati 1 lingura ulei de masline sare de mare și piper 240gr somon afumat, felii subtiri 1/2 cana smantana 50 gr caviar marar, pentru ornat   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • lutenita
  • reteta lutenita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.