Jumări

Printeaza

Jumări

Ingrediente:Jumări

  • slănină
  • sare
  • ceapă (facultativ)

 

Mod de preparare:

Pentru a fi servite ca aperitiv, jumările trebuie pre­parate în felul următor. Se aleg părţile de slănină subţire şi cu intercalaţii de carne (fără şorici).

Se taie în bucăţi lungi de 3 cm şi late de 2 cm, care se pun într-o tigaie şi se prăjesc pînă cînd jumările scad la jumătate din mărimea lor iniţială.

Se strecoară untura, iar jumările se presară cu sare. Se ser­vesc calde sau reci, simple sau cu ceapă de apă (zdrobită cu pumnul).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.