Jumari cu usturoi

Printeaza

Jumari cu usturoi din: oua, usturoi, cascaval, mustar, sare, piper, unt.

retete

Ingredinte:

  • 8 oua
  • 30 gr. usturoi
  • 80 gr. cascaval
  • o lingura mustar
  • sare
  • piper
  • 30 gr. unt

 

Mod de preparare

Se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil.

Se pune la bain-marie si se varsa ouale. Se sareaza, se pipereaza, dupa gust.

Cind amestecul este inca lichid, se adauga usturoiul tocat marunt, svaiterul ras si o lingura de mustar.

Se amesteca in permamnenta, cu o lingura de lemn, timp de 10 minute. Se rastoarna pe un platou incalzit.

Se decoreaza cu crutoane prajite.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Jumari ca la Oltenita

Jumări cu rosii

Jumări cu rosii  Ingrediente: 10 ouă 5 roşii 100 g unt sare   Mod de preparare: Opărim 5 roşii potrivite, le curăţăm de pieliţe, scoatem seminţele şi le tăiem în cuburi. Le trecem repede prin unt la foc iute, ca să nu lase zeamă. Pregătim ju­mările. Aşezăm roşiile în mijlocul far­furiei, iar jumările împrejur.   […]

Jumari de oua cu ciuperci si rosii

Jumari de oua cu ciuperci si rosii din: oua, ciuperci, lamaie, suc de rosii, sare, patrunjel, marar, unt. Ingrediente: 6 oua 250 g ciuperci 1/4 lamaie 2 linguri cu ulei 1 pahar cu suc de rosii sare patrunjel si marar tocat 2 linguri cu unt Mod de preparare: Curatati ciupercile de frunze si nisip, spalati-le […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.