Inghetata de casa pentru copii

Printeaza

 

Inghetata:

 

Inghetata_5

Inghetata de ciocolata

Inghetata de ciocolataO reteta de inghetata de ciocolata din: galbenusuri, zahar, lapte, ciocolata alba, ciocolata neagra si frisca. Ingrediente: 6 galbenusuri 300 g zahar 600 ml lapte 100 g ciocolata alba 30 g ciocolata neagra 300 ml frisca   Mod de preparare: Puneţi la fiert într-un vas laptele, apoi, după cc a dat în fiert, luaţi-l de…

Read more »

Ingheţată de vanilie cu alune de pădure şi ciocolată

O reteta delicioasa de inghetata din: inghetata de vanilie, smantana lichida, zahar, extract de vanilie, alune de padure, ciocolata amara. Ingrediente: 500 g îngheţată de vanilie 250 ml smantană lichidă 75 g zahăr 1/2 de linguriţă extract de vanilie 100 g alune de pădure 125 g ciocolată amară pentru ornat Mod de preparare: Smantana lichidă,…Read more »

Ingheţată de ciocolată cu biscuiţi şi sos de ciocolată albă

Ingheţată de ciocolată cu biscuiţi şi sos de ciocolată albăO reteta de inghetata de ciocolata cu biscuiti si sos de ciocolata alba din: lapte, smantana, ciocolata cu lapte, ciocolata, lapte praf dulce si biscuiti. Ingrediente: 750 ml de lapte 250 ml smantana dulce pentru frisca 6 glabenusuri 140 g zahar 85 g de ciocolata cu lapte, tocata 25 g de ciocolata simpla, tocata 140…

Read more »

Cum se prepara inghetata de mango (video)

Cum se prepara inghetata de mango (video)O reteta video despre cum se prepara inghetata de mango, un desert absolut delicios si gustos, rapid si sanatos. Ingrediente: Mango Pulp – 30 oz can Sweetened Condensed Milk – 14 oz can Whipped Topping – 8 oz container Fresh Mango – cubed, optional Cum se prepara inghetata de mango Pofta buna! Incoming search terms:inghetata…

Read more »

Îngheţată de piersici cu iaurt

Îngheţată de piersici cu iaurtO reteta de ingheatata de piersici cu iaurt din: compot de piersici, zahar, iaurt, lamaie, frisca si ducleata. Ingrediente: 800 g compot de piersici 200 g zahăr 1/4 l iaurt 1 lămâie 100 ml frişcă dulceaţă   Mod de preparare: Puneţi să fiarbă zahărul cu sucul de la compot până obţineţi un sirop gros. Daţi…

Read more »

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.