Îngheţată de piersici cu iaurt

Printeaza

O reteta de ingheatata de piersici cu iaurt din: compot de piersici, zahar, iaurt, lamaie, frisca si ducleata.

Ingrediente:Îngheţată de piersici cu iaurt

  • 800 g compot de piersici
  • 200 g zahăr
  • 1/4 l iaurt
  • 1 lămâie
  • 100 ml frişcă
  • dulceaţă

 

Mod de preparare:

Puneţi să fiarbă zahărul cu sucul de la compot până obţineţi un sirop gros. Daţi deoparte să se răcească, apoi adaugaţi iaurtul şi sucul de la lămâie. Puneţi jumătate din piersici în mixer şi le faceţi piure.

Piersicile rămase le tăiaţi bucăţi mici şi, împreună cu piureul, le adăugaţi în siropul făcut. Turnaţi compoziţia în boluri mici şi o daţi la congelator timp de 2 – 3 ore.

După acest timp, scoateţi îngheţata, puneţi frişca şi adaugaţi fructe din dulceaţă. Puneţi înapoi în congelator pentru încă 1/2 oră.

Îngheţată de piersici cu iaurt

Îngheţată de piersici cu iaurt

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Adriana Valentina

    Vreauuuuuuu si eu inghetata de piersici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.