Gustare cu cascaval si sunca

Printeaza

Gustare cu cascaval si sunca din: cascaval, iaurt, varza, sunca, portocale, ceapa rosie, frunze de spanac, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Gustare_cu_cascaval_si_sunca

  • 100 g cascaval
  • 300 g iaurt
  • 100 g varza proaspata
  • 300 g sunca presata
  • 2 portocale
  • 1 ceapa mica rosie
  • frunze tinere de spanac sau salata verde
  • nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli frunzele de spanac şi le aranjezi pe un platou. Tai varza cât mai fin şi o freci foarte uşor cu puţină sare. Apoi o pui pe un platou. Pui apoi rondele de ceapă roşie şi felii de portocală. Feliile de şuncă, tăiate subţiri, le rulezi şi le aşezi pe un platou.

Baţi iaurtul cu sare, piper şi puţină nucşoară şi torni amestecul peste ingredientele din platou. Razi caşcaval deasupra şi serveşti preparatul imediat.

Gustare cu cascaval si sunca

Gustare_cu_cascaval_si_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.