Fursecuri delicioase si crocante
PrinteazaFursecuri delicioase si crocante din: smantana, unt, lapte praf, zahar, faina, oua, praf de copt, zahar vanilat, sare, rahat.
- 500 g smântână
- 250 g unt
- 250 g lapte praf
- 250 g zahăr
- 300 g făină
- 2 gălbenuşuri
- 2 plicuri praf de copt
- 2 plicuri zahăr vanilinat
- 1 praf de sare
- rahat multicolor
Mod de preparare:
Mixezi untul cu zahărul, apoi adaugi gălbenuşurile amestecate cu smântână, laptele praf, zahărul vanilinat, praful de copt, sarea şi făina cernută.
Frămânţi un aluat potrivit de tare, pe care îl păstrezi învelit în frigider, pentru 1 oră.
Pe masa presărată cu făină, întinzi o foaie groasă de 1 cm, din care decupezi discuri pe care le decorezi cu bucăţele de rahat.
Le aşezi în tava tapetată cu hârtie de copt şi le coci 20 de minute, la foc mediu. Reci, le pudrezi cu zahăr.
Pofta buna!