Friptura de vita cu sos Worchester

Printeaza

Friptura de vita cu sos Worchester din: muschi de vita, sos worchester, unt, salvie, miere, hrean, ulei, cartofi, morcovi, ceapa rosie, radacina de pastarnac.

Ingrediente:Friptura_de_vita_cu_sos_Worchester

  • 4×100 g muschi de vita
  • 100 ml sos worchester
  • 180 g unt
  • 2-3 linguri cu salvie
  • 1 lingura cu miere
  • 2 linguri cu hrean ras
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 2-3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1-2 radacini de pastarnac

 

Mod de preparare:

Combină sosul Worchester cu hreanul şi mierea şi o lingură cu ulei.

Amestecă untul cu salvie, unge cu ele fiecare bucată de carne, apoi pune-le pe un grătar încins vreo două minute pe fiecare parte.

Pune fripturile într-o tavă, împreună cu amestecul de sos Worchester şi ce-a rămas din amestecul de unt şi salvie.

Dă la cuptorul încins pentru 10-12 minute. Intre timp, căleşte legumele în uleiul rămas şi pune-le la cuptor, presărate cu oregano şi puţină salvie.

Lasă până ce se pătrund şi capătă o culoare apetisantă. Serveste friptura de vita cu sos Worchester, cu legumele coapte si un pahar cu vin bun.

Friptura de vita cu sos Worchester

Friptura_de_vita_cu_sos_Worchester

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.