Frigăruie cu ardei si carnăciori

Printeaza

Frigăruie cu ardei si carnăciori

Frigăruie cu ardei si carnăciori

Ingrediente:

  • 1 ardei gras roşu
  • 3 cepe verzi
  • 2 căţei de usturoi
  • 60 g şuncă afumată sau 6 felii bacon
  • 3 cârnăciori
  • 75 g brânză emmentaler
  • sare, piper
  • boia de ardei, dulce
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui

Preparare:

Spălaţi legumele. Tăiaţi ardeiul în două, spălaţi-l, îndepărtaţi-i seminţele şi tocaţi-l bucăţele mai mari. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o bucăţi. Curăţaţi usturoiul, spălaţi-l şi tăiaţi-l feliuţe rotunde. Tăiaţi şunca felii subţiri.

Tăiaţi cârnăciorii felii mai groase. Tăiaţi brânza emmentaler cubuleţe. Infigeţi în frigăruile unse în prealabil cu ulei cârnăciorii, brânza, şunca, ardeiul, ceapa şi usturoiul. Condimentaţi-le cu sare, piper şi boia de ardei.

Cu ajutorul unei pensule, ungeţi frigăruile gata pregătite cu ulei de floarea soarelui şi frigeţi-le la grătar circa 8 minute, învârtindu-le continuu ca să nu se ardă. Dacă doriţi, serviţi alături o salată mare de legume.

Frigăruie cu ardei si cârnăciori.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Eu fac de obicei frigarui de pui. Suna bine si frigarui cu carnaciori, merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.