Frigarui cu salata

Printeaza

Frigarui cu salata din: pulpe de pui, ceapa, ardei, rosii cherry, sare, piper, cimbru, unt, ulei de masline, marar, salata verde si rosii.

Ingrediente:

  • 500 g pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 2 ardei
  • 4-5 rosii cherry
  • sare
  • piper alb si negru macinat
  • cimbru verde si uscat
  • 50 g unt
  • o lingura ulei de masline
  • o legatura marar
  • o salata verde
  • 2-3 rosii pentru ornat
  • bete pentru frigarui

 

Mod de preparare:

Se curăţă pulpele de pui de pieliţe şi se taie cubuleţe. Ardeii se taie în jumătăţi, se scot seminţele şi se taie felii potrivite.

Roşiile se taie rondele şi se pun într-un bol de plastic împreună cu două dintre cepe, ardeii şi cubuleţele de carne.

Se condimen­tează cu sare şi ulei şi se stropesc cu untul topit.

Se lasă să stea 30-40 de minute la macerat şi apoi se înfig pe beţele de frigărui.

Se încinge grătarul la o temperatură medie, se unge cu ceapă şi se pun frigăruile să se rumenească.

Se răsucesc ia intervale scurte ca să se pătrundă bine peste tot.

Intre timp, se curăţă celelalte două cepe, se taie fideluţă, se amestecă cu uleiul de măsline şi cu sare şi se presară cu mărar tocat mărunt.

Frigăruile de pui se servesc cu salată de ceapă şi se ornează cu feliuţe de roşii şi frunze de salată verde.

 

Frigarui cu salata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. ASta da, imi place combinatia asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.