Frigărui de pui cu rozmarin, ceapa si ardei capia

Printeaza

Frigărui de pui cu rozmarin, ceapa si ardei capia din: piept de pui, sare, piper, boia, ardei capia, ceapa rosie, unt si rozmarin.

Ingrediente:Frigarui de pui

  • 500 g piept de pui
  •  sare
  • piper alb si roşu
  •  boia dulce şi iute
  • 3 bucata ardei capia
  • 2 bucata ceapă roşie
  • 100 g unt
  •  rozmarin

 

Mod de preparare:

Se spală bine bucăţile de pui, se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie, apoi se taie cubuleţe. Separat, untul se pune într-un ibric şi se lasă să se topească, la foc mic. Bucăţelele de pui se ung cu untul călduţ, se condimentează cu sare, piper şi boia şi se lasă aproximativ o oră, la marinat.

În acest timp, se curăţă ceapa şi ardeii capia, se spală şi se condimentează cu sare. Se scot bucăţile de pui şi se înfig pe beţele de frigărui, alternând cu bucăţele de ceapă şi ardei capia.

Frigăruile se pun pe grătarul încins şi se lasă să se rumenească. Se întorc pe toate părţile şi se servesc apoi ornate, pe deasupra, cu crenguţe de rozmarin. Se pot asezona cu salată proaspătă sau cu alte garnituri, în funcție de preferințe.

Frigărui de pui cu rozmarin, ceapa si ardei capia

Frigarui de pui

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Perfecte pentru un gratar frigaruile de pui cu rozmarin si ceapa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.