Foitaj cu cirese si frisca
PrinteazaFoitaj cu cirese si frisca din: aluat foitaj, smântână pentru friscă, zahăr, cireşe, zahar pudra.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 500 ml smântână pentru friscă
- 200 g zahăr
- 400 g cireşe
- zahar pudra, pentru decor
Mod de preparare:
Dezgheţi aluatul şi coci separat foile într-o tavă cu hârtie de copt. între timp, speli cireşele, le îndepărtezi codiţele şi sâmburii şi le pui la scurs.
Baţi smântână rece cu zahărul până obţii o frişcă. După ce s-au răcit foile, aşezi cireşele, întinzi frişca, iar deasupra pui cealaltă foaie de foitaj.
Tai în bucăţi prăjitura şi o serveşti cu zahăr pudră pe deasupra.
Foitaj cu cirese si frisca
Pofta buna!