Bors moldovenesc de vita cu castraveti murati

Printeaza

Bors moldovenesc de vita cu castraveti murati din: carne de vita, ceapa, morcovi, telina, bors, verdeata, sare.

Ingrediente:Bors moldovenesc de vita cu castraveti murati

  • 900 g carne de vită
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 1 l borş
  • 500 g castraveţi muraţi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune carnea la fiert şi spumeaz-o. Când este pe jumătate fiartă, adaugă zarzavatul curătat si tăiat fidelută. Decojeşte castraveţii, taie-i cubuleţe, fierbe-i separat, apoi pune-i în ciorbă.

Fierbe borşul separat, apoi adaugă-l în ciorbă. Potriveşte de sare şi presară verdeaţa tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.