Ficatei de pui cu mazare si morcovi

Printeaza

Ficatei de pui cu mazare si morcovi din: ficatei de pui, mazare, morcov, ceapa verde, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ficatei_de_pui_cu_mazare_si_morcovi

  • 500 g ficatei de pui
  • 600 g mazare
  • 1 morcov
  • 1 legatura ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi ficăţeii, scurgeţi-i de apă şi ştergeţi-i cu şerveţele. Prăjiţi-i în 50ml ulei 10 minute, întorcându-i pe toate părţile, apoi presăraţi-i cu sare şi piper. Căliţi în uleiul rămas ceapa verde curăţată, spălată şi tocată mărunt, după 1 minut puneţi morcovul curăţat, spălat şi tăiat în cubuleţe.

Căliţi încă 3-4 minute după care puneţi mazărea fiartă şi ficăţeii de pui prăjiţi. Potriviţi de sare şi piper, acoperiţi cratiţa cu un capac şi lăsaţi la foc mic încă 10 minute. La final, puneţi mărarul tocat mărunt şi serviţi preparatul fierbinte.

Ficatei de pui cu mazare si morcovi

Ficatei_de_pui_cu_mazare_si_morcovi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.