Creveţi cu tăiţei la tigaie

Printeaza

O reteta de creveti cu taitei la tigaie din: taitei, sare, rosii, ruccola, creveti, usturoi, margarina, smantana, ketchup de rosii si praf de chilli.

Ingrediente:Creveţi cu tăiţei la tigaie

  • 300 g tăiţei subţiri (tagliatelle)
  • sare
  • 350 g roşii
  • 50 g ruccola
  • 350 g creveţi curăţaţi şi decorticaţi
  • 4 căţei de usturoi
  • 2 linguri margarină
  • 200 ml smântână
  • 50 ml ketchup de roşii
  • praf de chilii

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se spală roşiile, se curăţă de seminţe şi se taie pulpa cuburi. Se curăţă ruc­cola şi se spală, se lasă să se scurgă şi se taie mărunt.

Se spală creveţii şi se şterg. Se curăţă usturoiul şi se taie felii. Se încinge margarina într-o tigaie şi se prăjesc creveţii cca 2 min. pe fiecare parte; se scot. Se adaugă în tigaie roşiile şi usturoiul şi se călesc. Se adaugă smântână, bulion şi creveţi.

Se condimentează cu sare şi praf de chilii. Se amestecă împreună cu tăiţeii şi ruccola.

Creveţi cu tăiţei la tigaie

Creveţi cu tăiţei la tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.