Crema de branza cu chimen

Printeaza

Crema de branza cu chimen din: branza, unt, smantana, ceapa, sare, boia, chimen, patrunjel.

 

Ingrediente:Crema_de_branza_cu_chimen

  • 200 g brânză de vacă
  • 150 g brânză de oaie
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri smântână grasă
  • 1 ceapă
  • sare
  • boia dulce
  • chimen
  • frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Untul, păstrat în prealabil la temperatura camerei se freacă cu brânza de oaie, apoi se adaugă şi brânza de vacă şi smântână, atât, cât sa se obţină o consistenţă cremoasă.

Ceapa şi frunzele de pătrunjel se mărunţesc şi se adaugă în cremă.

Se asezonează cu sare, boia de ardei şi chimen măcinat şi câteva seminţe întregi.

Crema se amestecă bine şi se serveşte în boluri sau umplută în jumătăţi de ardei.

Crema de branza cu chimen

Crema_de_branza_cu_chimen

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschete cu branza Camembert si pere

Crema de branza cu ridichi

Crema de branza cu ridichi din: branza, ridichi, smantana, patrunjel, hrean, sare. Ingrediente: 200 g brânză de vacă 1 legătură ridichi de lună 3-4 linguri de smântână frunze de pătrunjel verde hrean sare   Mod de preparare: Brânza de vacă se sfărâmă cu furculiţa, se sărează şi se amestecă cu smântână, atât, cât să devină […]

 

Crema de branza cu verdeturi de primavara

Crema de branza cu verdeturi de primavara

Crema de branza cu verdeturi de primavara din: branza de vaci, ceapa, unt, smantana, patrunjel, leurda, sare, piper. Ingrediente: 500 g brânză de vacă 2 cepe verzi 100 g unt 100 g smântână 1 legătură de pătrunjel sau frunze de leurdă sare piper   Mod de preparare: Intr-un castron, freacă brânza cu puţină sare şi […]

 

Rulada cu branza de vaci si smantana

Rulada cu crema de branza si ciuperci

Rulada cu crema de branza si ciuperci din: oua, ulei, smantana, faina, praf de copt, parmezan, smantana, spanac, sare, pasta de ardei, branza de vaci, ciuperci, marar. Ingrediente: 2 ouă 2 linguri ulei 1 lingură smântână 2 linguri făină 1 linguriţă mică praf de copt 2 linguri parmezan Pentru aluatul verde: 2 ouă 2 linguri […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.