Crema de branza cu verdeturi de primavara

Printeaza

Crema de branza cu verdeturi de primavara din: branza de vaci, ceapa, unt, smantana, patrunjel, leurda, sare, piper.

Ingrediente:Crema de branza cu verdeturi de primavara

  • 500 g brânză de vacă
  • 2 cepe verzi
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • 1 legătură de pătrunjel sau frunze de leurdă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, freacă brânza cu puţină sare şi un strop de piper. Curăţă ceapa şi tai-o foarte fin. Freacă untul cu smântână, adaugă ceapa verde, apoi pune brânzalingură cu lingură.

Amestecă după fiecare porţie de brânză, astfel încât să se încorporeze în cremă cât mai bine. La sfârşit, pune verdeaţa tocată mărunt şi serveşte crema cu roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.