Rulada cu crema de branza si ciuperci

Printeaza

Rulada cu crema de branza si ciuperci din: oua, ulei, smantana, faina, praf de copt, parmezan, smantana, spanac, sare, pasta de ardei, branza de vaci, ciuperci, marar.

Ingrediente:Rulada cu crema de branza si ciuperci

  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură smântână
  • 2 linguri făină
  • 1 linguriţă mică praf de copt
  • 2 linguri parmezan

Pentru aluatul verde:

  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură smântână
  • 2 linguri făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 2 linguri spanac
  • sare

Pentru aluatul porto­caliu:

  • 2 ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură smântână
  • 2 linguri făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 2 linguri pastă de ardei
  • sare

Pentru umplutură:

  • 300 g brânză de vaci
  • 3 linguri smântână
  • 150 g ciuperci
  • mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Pregăteşti aluaturile aşa:

Ai nevoie de trei boluri, în care vei face în acelaşi timp cele trei compoziţii de aluat. Ingredientele de bază sunt aceleaşi la toate trei, diferă doar ingredientul care dă şi nuanţa fiecăruia în parte.

Pregăteşti aluatul verde aşa:

Separi ouăle, iar cele 2 gălbenuşuri le freci cu 2 linguri de ulei, cu o 1 lingură de smântână, 2 linguri de făină, 1 linguriţă praf de copt, sare şi 2 linguri de spanac tocat mărunt (congelat). Separat, albuşurile le baţi spumă tare şi le încorporezi în primul amestec.

Pregăteşti aluatul portocaliu aşa:

Repeţi procedeul anterior, doar că înlocuieşti spanacul cu 2 linguri de pastă de ardei.

Pregăteşti aluatul galben aşa:

Repeţi procedeul, dar foloseşti 2 linguri de parmezan. Brânza fiind sărată, nu mai adaugi sare. In tava mare de la aragaz (28×38 cm), pui o hârtie de copt şi întinzi compoziţiile, alternându-le după imaginaţie, ca în imagine.

Intro­duci tava în cuptorul preîncălzit pentru 15-20 de minute, apoi o scoţi, răstorni blatul peste un prosop umed şi îl rulezi. Il laşi să se răcească, iar între timp mixezi bine brânza cu smântână şi o condimentezi cu sare, apoi adaugi mărarul tăiat mărunt şi ciupercile tăiate cubuleţe. Intinzi crema de brânză peste blat, îl rulezi, îl înveleşti în folie şi îl dai la rece.

Tai rulada înainte de servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.