Costita de porc in bere cu cartofi

Printeaza

Costita de porc in bere cu cartofi din: costiţă de porc sau scăriţă, cartofi, sare, piper, rozmarin, bere, ulei de masline.

Costia_de_porc_in_bere_cu_cartofi

Ingrediente:

  • 500 g costiţă de porc sau scăriţă
  • 4-5 cartofi mari
  • sare
  • piper
  • 2 crenguţe rozmarin
  • 1 pahar cu bere
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Condimentezi scăriţa de porc după gust, adaugi berea şi ule­iul şi laşi la macerat câteva ore. Cureţi cartofii şi îi tai felii mai grosuţe.

Pui totul în tavă şi dai la cuptor pentru aproximativ 1 oră. Când au prins o crustă arămie, înseamnă că sunt gata. Aşezi pe farfurie şi servesti.

Costita de porc in bere cu cartofi

Costia_de_porc_in_bere_cu_cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.