Ciorba cu carne de rata si legume

Printeaza

Ciorba cu carne de rata si legume din: apa, rata, morcov, radacina de telina, ceapa, praz, varza, cartofi, ou, lapte, bors acru, sare, foi de dafin, piper, verdeata.

Ingrediente:Ciorba_cu_carne_de_rata_si_legume

  • 6 pahare apă
  • ½ raţă
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină ţelină
  • 2 cepe
  • ¼ praz
  • ¼ căpăţână de varză
  • 3 cartofi
  • 1 ou (gălbenuș)
  • ½ pahar lapte
  • 2 pahare borş acru sau un pic de sare de lămâie
  • sare
  • foi de dafin,
  • piper negru boabe
  • 1 lingură verdeaţă de mărar şi pătrunjel tocată

 

Mod de preparare:

Raţa se pregăteşte, se taie bucăţi nu prea mari, se pune în apă rece şi se fierbe până este pe jumătate gata. Se adaugă varza, rădăcinile, ceapa şi prazul, tăiate fi­dea, cartofii tăiaţi felii. Cu 5 minute înainte de a se lua de pe foc, se adaugă sarea, foile de dafin, piperul, borşul fiert.

Se drege ciorba cu oul crud, bătut cu lapte şi se mai fierbe încă puţin la foc mic. Se serveşte presărată cu verdeaţă.

Ciorba cu carne de rata si legume

Ciorba_cu_carne_de_rata_si_legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de rata cu smantana

1 comentariu

  1. Ce-mi place cum arata ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.