Cincisprezece retete cu carne de miel pentru Paşte

Printeaza

Cincisprezece retete cu carne de miel pentru Paşte:

Retete cu carne de miel

 

Cotlete de ied pane cu linte

Cotlete_de_ied_pane_cu_linte

O reteta de cotlete de ied pane cu linte din: cotlete de ied, linte rosie, faina, pesmet, ceapa, patrunjel, ulei, sare si piper. Ingrediente: 12 cotlete de ied 250 g linte rosie 2 oua 100 g faina 150 g pesmet 1 ceapa 1 legatura patrunjel 200 ml ulei sare piper   Mod de preparare:…

 

 

Cum se prepara frigarui din carne de miel (video)

Cum_se_prepara_frigarui_din_carne_de_miel.jpg

O reteta video despre cum se prepara frigarui din carne de miel, un preparat absolut delicios si gustos, foarte rapid si sanatos. Ingrediente: 500 g lamb leg meat, boned and trimmed 1 tbsp mint 1 tbsp coriander 1 ½ cm of ginger, peeled and grated 2 cloves of garlic, chopped 1 lemon grass stalk,…

Read more »

 

Tocanita de miel pentru masa de Paşte

Tocanita_de_miel_pentru_masa_de_Paşte

O reteta de tocanita de miel pentru masa de Paşte din: carne de miel, ulei, ceapa, smantna, faina, lamaie, boia, patrunjel, marar, sare si piper. Ingrediente: 1/2 kg de carne de miel 80 ml ulei 2 cepe 100 ml smantana 2 linguri faina lamaie boia patrunjel marar sare piper   Mod de preparare: Caliti…

Read more »

 

Plăcintele moldoveneşti de miel

Placintele_moldovenesti_de_miel

O reteta de placintele moldovenesti de miel din: maruntaie de miel, prapore de miel, ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, oua, sare si piper. Ingrediente: 600 g maruntaie de miel (ficat rinichi, inima, plamani, splina) 1 prapore de miel (oaie) 3 legaturi de ceapa verde 2 legaturi de usturoi verde 1 legatura marar 1…

Read more »

 

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa_de_miel_la_cuptor

O reteta de pulpa de miel la cuptor din: pulpe de miel, ceapa, usturoi, rozmarin, frunze de salvie, vin alb sec, ulei, cimbru, piper boabe, boabe de coriandru, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: 1 pulpa de miel 4 cepe mari 2 capatani de usturoi 2-3 fire de rozmarin 4-5 frunze de salvie…

Read more »

 

Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte

Friptura_de_miel_la_cuptor_pentru_masa_de_Paşte

O reteta de Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte din: pulpa de miel, usturoi verde, usturoi, piper, cimbru, busuioc, oregano, delikat, vin rosu, bulion de rosii si ienibahar boabe. Ingrediente: 1 pulpa de miel 1 legatura usturoi verde 1 capatana usturoi piper cimbru busuioc oregano delikat 150 ml vin rosu bulion…

Read more »

 

Lipii cu carne de oaie

Lipii_cu_carne_de_oaie

O reteta de lipii cu carne de oaie din: lipii, carne de oaie sau miel, ceapa, pasta de tomate, vin, varza alba, rosii, boia de ardei, ulei, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 4 lipii 300 g carne tocata de oaie sau miel 4 cepe 100 g pasta de tomate 100 ml vin 1 varza…

Read more »

 

Pulpă de miel umplută

Ingrediente: pulpa din faţă cu tot cu coaste mărun­taiele de la miel (inima, rinichii, splina, plămânii, ficatul) 2 legături de mărar 2 legături de ceapă verde 2 legături de pătrunjel 2-3 ouă sare piper după gust 2 felii de pâine înmuiate în lapte   Mod de preparare: Speli toată carnea, o ştergi cu…

Read more »

 

Friptură de miel

Friptură de miel

Ingrediente: 1 pulpă de miel de aproximativ 1,5 kg 5- 6 căţei de usturoi 5-6 linguri de miere rozmarin cimbru sare piper condimente   Mod de preparare: Cureţi şi speli bine pulpa de miel, apoi cureţi şi tai felii căţeii de usturoi. Crestezi din loc în loc pulpa de miel, o împănezi cu…

Read more »

 

Miel cu ciuperci

Ingrediente: 750 g carne miel 400 g ciuperci 1 lingură unt sau untură 1 ceapă mică 1 ceaşcă zeamă de carne sau apă 2 linguri smântână 1 linguriţă făină sare   Mod de preparare: Prăjeşti carnea tăiată bucăţele în unt sau untură, adaugi şi ceapa tăiată mărunt, ciupercile spălate şi tăiate felii subţiri…

Read more »

 

Blanchetă de miel

Ingrediente: 1,8 kg carne de miel tăiată în bucăţi (piept, spate, gât) 4 căţei de usturoi 1 legătură verdeaţă 2 linguri făină 500 ml vin alb sec unt sare şi piper   Mod de preparare: Topeşti untul într-un vas pe foc, pui camea, făina, usturoiul (bine pisat) şi laşi până se rumeneşte carnea….

Read more »

 

Pulpă de miel cu gutuie si garnitură de orez

Tai bucăţi din pulpa de miel cu grosimea de 1 cm şi late cât palma. Le ungi cu usturoiul pisat, apoi le presari cu piper şi busuioc uscat. Le laşi aşa 2-3 ore să se pătrundă, după care pe fiecare felie de carne pui o bucată de gutuie, rulezi şi prinzi carnea la…

Read more »

 

Pulpă de miel in aluat

Ingrediente: 1 pulpă din faţă rinichii mielului 500 g foitaj din comerţ 150 g unt 150 ml ulei 2 legături de ceapă verde 1 pahar cu vin 100 g ciuper­ci 2 ouă sare piper cimbru după gust   Mod de preparare: Cureţi şi speli pulpa şi o tai în aşa fel încât să…

Read more »

 

Ciorbă de burtă de miel

Ingrediente: burta şi intestinele de la miel (bine spălate) picioarele mielului până la genunchi (care rămân de la cele 4 pulpe) 1 bucăţică (1/2 kg) de carne de miel 1 păstârnac 1 pătrunjel 1 ţelină (mică) 1 morcov 1 ceapă 2-3 gălbenuşuri 100 g smântână sare şi piper după gust puţin oţet mujdei…

Read more »

 

Bors de miel cu lobodă

Bors de miel cu lobodă

Ingrediente: 500 g coaste de miel 2 morcovi 2 fire de ceapă verde 2-3 legături de lobodă 1/2 cană orez 1/2 l borş 1 legătură leuştean sare piper 2-3 foi de dafin 1 ceaşcă oţet   Mod de preparare: Pui la fiert 2 l de apă cu foile de dafin, oţe­tul, un praf…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.