Chiftelute de ficat

Printeaza

Chiftelute de ficat

Chiftelute de ficat din: ficat de pasare, ceapa, paine, oua, ulei, pesmet, faina, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:

  • 500-600 g ficat de pasare
  • 1 ceapa
  • 1 felie mare de piine
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata

 

Mod de preparare:

Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoarsa bine.

Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.