Chiftelute cu masline

Printeaza

 O reteta simpla si gustoasa de chiftelute cu masline verzi, carne de porc, paine, ou, faina si ulei.

Ingrediente:Chiftelute cu masline

  • 500 g carne de porc tocată
  • 20 bucăţi măsline verzi
  • 1 felie pâine
  • l ou
  • 150 g făină
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Inmoie pâi­nea în apă călduţă. Cu­reţi, speli şi toci ceapa mărunt. Scurgi măslinele verzi. Storci pâinea şi o amesteci cu carnea tocată. Adaugi oul si ceapa.

Din compoziţia obţinută faci 20 biluţe. In mijlocul fiecăreia pui câte o măslină şi dai formă de biluţă. Le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.