Chiftele din piept de pui cu fulgi de porumb

Printeaza

Chiftele din piept de pui cu fulgi de porumb din: piept de pui, ceapa verde, marar, oua, faina, fulgi de porumb, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele_din_piept_de_pui_cu_fulgi_de_porumb

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 2 bucati oua
  • 3 linguri faina
  • 200 g fulgi de porumb
  • 1 ceasca ulei
  • 1 praf sare, piper

 

Mod de preparare:

Carnea, ceapa si mararul se trec prin masina de tocat si apoi tocatura se amesteca cu un ou, sare si piper. Cu mâna umeda se formeaza chiftele care se trec prin faina, ou batut si fulgii de porumb usor marunţiţi. Se prajesc chiftelele în baie de ulei încins si se scot pe servete de hârtie.

Chiftele din piept de pui cu fulgi de porumb

Chiftele_din_piept_de_pui_cu_fulgi_de_porumb

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bune chiftelele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.