Chiftele de pui cu branza

Printeaza

Chiftele de pui cu branza din: piept de pui, crema de branza, pesmet, faina, oua, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de pui cu branza

  • un piept de pui
  • 250 g cremă de brânză cu mărar
  • 3 linguri fulgi de porumb
  • 3 linguri pesmet auriu
  • 8 linguri făină
  • 3 ouă
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se toacă şi se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă un ou şi se amestecă. Se formează chiftelele, punând în centru câte o linguriţă de cremă de brânză.

Se mărunţesc fulgii de porumb, se amestecă cu pesmetul şi, separat, se bat restul de ouă. Se trece fiecare chiftea prin făină, ouă şi amestec de fulgi cu pesmet.

Se prăjesc în ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.