Chiftele din piept de pasare

Printeaza

Chiftele din piept de pasare din: pui/carne de pasare, ceapa, faina, praz, ulei, oua, sos de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele din piept de pasare

  • 1 pui mai mare
  • 2 cepe
  • 4 linguri făină
  • 4 fire praz
  • 1 cană ulei
  • 4 ouă
  • sos de roşii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puiul dezosat se toacă şi se prăjeşte în ulei, alături de ceajpa tăiată mărunt, piper şi sare. Se fierbe partea albă a prazului în apă clocotită, sărată

. După ce s-a răcit şi s-a scurs bine de apă, se taie mărunt şi se amestecă cu carnea tocată. Deasupra se toarnă ouăle bătute spumă, separat, şi amestecate apoi cu faină.

Se amestecă totul bine, cu ajutorul unei linguri de lemn. Se formează cu mâna chiftelele, ce se pun la prăjit în ulei bine încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.