Fursecuri cu fulgi de porumb

Printeaza

Fursecuri cu fulgi de porumb din: zahart, ou, faina, fulgi de ciocolata, lapte, unt, fulgi de porumb.

Ingrediente:Fursecuri cu fulgi de porumb

  • 125 g zahar
  • un ou
  • 150 g făina
  • 125 g fulgi de ciocolată
  • o lingură lapte
  • 80 g unt moale

Pentru copt:

  • 2-3 linguri fulgi de porumb

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul, zahărul si oul. Se mixează câteva minute şi apoi se pune făina cu o lingură de lemn.

Se adaugă apoi ciocolata si laptele.

Se formează bile din aluat care se trec prin fulgi de porumb si se asază în tavă.

Se coc 12 minute, până se rumenesc frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.