Cartofi in crusta de cascaval

Printeaza

Cartofi in crusta de cascaval din: cartofi, cascaval, sare, piper, muraturi.

Ingrediente: Cartofi_in_crusta_de_cascaval

  • 750 g cartofi curăţaţi
  • 500 g cascaval
  • piper, sare
  • murături asortate (cepe, ştiuleţi de porumb, castraveţi)

 

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în apă cu sare cca 20 min. Se păstrează la cald.

Se lasă să se topească feliile de caşcaval într-o tigaie de metal deasupra grătarului încins. Se taie cartofii felii şi şe trec prin caşcaval.

Se sărează, se piperează si se servesc cu muraturi.

Cartofi in crusta de cascaval

Cartofi_in_crusta_de_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.