Bors rece de sfecla si dovlecei

Printeaza

Bors rece de sfecla si dovlecei

Ingrediente:Bors rece de sfecla si dovlecei

  • 350 gr varza rosie
  • 200 gr sfecla
  • 100 gr telina
  • 100 gr morcovi
  • 250 gr dovlecei
  • 1 litru bors
  • sare

 

Mod de preparare:

Dati legumele pe razatoare, adaugati sare si bors dupa gust. Diluati cu 0.5 litri apa sau mai mult. Puteti pune si patrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.