Ardei iuti in otet din vin alb

Printeaza

Ardei iuti in otet din vin alb din: ardei iute, apa, otet din vin alb, sare grunjoasa, zahar, piper boabe, frunze de dafin.

Ingrediente:Ardei_iuti_in_otet_din_vin_alb

  • 2 kg ardei iute
  • 1 l apa
  • 250 ml otet din vin alb
  • sare grunjoasa, dupa gust
  • zahar, dupa gust
  • piper boabe
  • frunze dafin

 

Mod de preparare:

Speli borcanele şi le sterilizezi. între timp, speli ardeii şi-i pui la scurs. Amesteci apa cu oţetul, sarea, zahărul, frunzele de dafin şi boabele de piper şi pui compoziţia pe foc, într-o oală, până când dă în câteva clocote.

Opăreşti în acest amestec ardeii aproximativ 10 secunde şi-i scoţi repede cu o spumieră. Ii aşezi în borcane, torni apa cu oţetul până când sunt bine acoperiţi, înfiletezi capacele şi-i laşi să se răcească înainte să-i pui în cămară.

Ardei iuti in otet din vin alb

Ardei_iuti_in_otet_din_vin_alb

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buni, bun, ma dau in vant dupa astfel de ardei iuti murati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.