Zarzavat in sos de rosii

Printeaza

Zarzavat in sos de rosii

Ingrediente:Zarzavat in sos de rosii

  • 10 kg roşii
  • 2 kg ardei sau gogoşari roşii
  • 2 kg morcovi
  • 1 lin­gură sare
  • 2 legături pătrunjel verde
  • 2 legături ţelină

 

Mod de preparare:

Pregăteşti sucul de roşii, apoi dai ardeii şi momovii prin maşina de tocat sau pe răzătoarea mică.

Ii pui la fiert împreună, adaugi sarea şi îi fier­bi în clocot 15-20 de minute.

Adaugi verdeaţa tocată mărunt şi torni compo­ziţia în sticle largi la gură. Legi sticlele şi le pui în pături.

Zarzavatul îl poţi folosi la ciorbe, sosuri şi alte preparate.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • zarzavat in suc de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.