Vişinată

Printeaza

VisinataVişinată

Ingrediente:

  • 2 kg de vişine
  • 1/2 kg zahăr
  • 5 l de ţuică de casă

 

Mod de preparare:

Intr-un borcan mare aşezi un rând de vişine (spălate bineînţeles), un rând de zahăr până se termină cantităţile. Le ţii aşa, la ma­cerat timp de o săptămâna şi amesteci cu o lin­gură de lemn din 2 în 2 zile.

După o săptămână torni ţuica peste vişine şi o laşi aşa timp de 2 zile, după care amesteci bine şi tragi vişinata în sticle de 0,5 l.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.