Trigoane cu pui
PrinteazaTrigoane cu pui
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 1 piept de pui dezosat
- 1 cutie cu ciuperci
- 2 cepe
- 3 ouă
- ulei
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe pieptul de pui în apă cu sare. Taie ceapa şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tăiată mărunt şi ciupercile, felii.
După ce s-au călit, condimentea-ză-le cu sare şi piper şi adaugă verdeaţa tocată şi 2 ouă. Intinde foaia pe o suprafaţă pudrată cu făină şi taie pătrate de dimensiune potrivită.
Unge marginile cu oul rămas bătut cu o lingură cu apă rece. In mijlocul fiecărui pătrat pune o lingură de umplutură.
Pliază aluatul rezultând un triunghi. Presează bine marginile, unge cu ou, şi coace trigoanele într-o tavă tapetată cu hârtie pergament, cam 25 de minute.
Trigoane cu pui
Pofta buna!