Tocana de oaie cu ceapa si cartofi

Printeaza

Tocana de oaie cu ceapa si cartofi din: carne de oaie, ceapa, cartofi, boia dulce, foaie de dafin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocana_de_oaie_cu_ceapa_si_cartofi

  • un kg carne de oaie
  • 1,5 kg ceapa alba
  • 5-6 cartofi
  • boia dulce
  • o foaie de dafin
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se porţionează, iar ceapa se taie peştişori. In ulei încins, se rumeneşte carnea, se scoate si se căleşte ceapa. După ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă carnea, boia, foaia de dafin si 200 ml apă. Se lasă să se evapore apa şi apoi se pun iar 200 ml apă.

După ce şi aceasta s-a evaporat, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 50 de minute. Se pun şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi. Se acoperă si se lasă pe foc până când se fierb cartofii, iar în cratiţă se obţine un sos gros.

Tocana de oaie cu ceapa si cartofi

Tocana_de_oaie_cu_ceapa_si_cartofi

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocana de oaie cu ceapa si cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.