Tocana de oaie

Printeaza

O reteta delicioasa de tocana cu:carne de oaie, ardei gras, ulei, vin sec, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 kg carne de oaie fără oase
  • 2 ardei graşi
  • 100 ml ulei
  • 300 ml vin sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea de toate pieliţele şi zgârciurile şi fierbi în câteva clocote carnea macră.

O scurgi, arunci apa şi toci pe lung, toată carnea, încingi uleiul şi pui carnea şi ardeii tăiaţi fâşii subţiri.

Adaugi vinul şi apoi apă puţină câtă puţină şi o fierbi la foc foarte mic, amestecând mereu.

Potriveşti de sare şi piper şi aduci la masă alături de mămăligă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.