Tarta cu ton, cascaval si spanac

Printeaza

Tarta cu ton, cascaval si spanac din: ton, spanac, unt, oua, smantana, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 conserve ton întreg
  • 300 g spanac de la congelator
  • 20 g unt
  • 2 ouă
  • 50 ml smântână
  • 150 g caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Laşi aluatul să se dezgheţe la temperatura camerei. Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt, pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din cele două conserve, scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântână şi amesteci.

Intinzi foaia de aluat şi o aşezi în tavă, apoi adaugi compoziţia. Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru 35-40 de minute.

Scoţi tava, presari caşcavalul ras peste compoziţie şi introduci tava în cuptor pentru încă 10 minute.

După ce s-a topit caşcavalul şi aluatul s-a rumenit, scoţi tarta şi o laşi sa se răcească puţin, apoi o tai felii.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.