Supă Minestrone – Rețetă Italiană Clasică pentru Gătit Acasă

Printeaza

Supă Minestrone: Rețetă Italiană Clasică pentru Gătit Acasă din: ceapa, morcovi, telina, usturoi, fasole alba, rosii, dovlecei, spanac, supa de legume, paste, ulei de masline, cimbru, oregano, sare, piper, parmezan.

Ingrediente (pentru 4 porții):

  • 1 ceapă mare, tocată
  • 2 morcovi, tăiați cuburi
  • 2 tulpini de țelină, tocate
  • 2 căței de usturoi, mărunțiți
  • 1 cartof, tăiat cuburi
  • 1 cană de fasole albă, fiartă
  • 1 cană de roșii tocate (din conserve sau proaspete)
  • 1 cană de dovlecei, tăiați cuburi
  • 1 cană de spanac proaspăt, tăiat
  • 8 căni de supă de legume
  • 1 cană de paste (de preferat ditalini sau alte paste mici)
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriță de cimbru uscat
  • 1 linguriță de oregano uscat
  • Sare și piper, după gust
  • Parmezan ras pentru servire

 

Mod de preparare:

Într-o oală mare, încălziți uleiul de măsline. Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul, și căliți-le până când devin moi, aproximativ 5 minute.

Adăugați cartoful, fasolea albă, roșiile, dovleceii, spanacul, supa de legume și ierburile aromatice (cimbru și oregano). Lăsați supa să fiarbă la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt moi.

Adăugați pastele și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Gustați și ajustați gustul cu sare și piper, după preferință.

Serviți supa Minestrone cu parmezan ras deasupra.

Supă Minestrone – Rețetă Italiană Clasică pentru Gătit Acasă

Valori nutriționale (per porție):

  • Calorii: Aproximativ 250 kcal
  • Carbohidrați: 45g
  • Proteine: 9g
  • Grăsimi: 4g

 

Supa Minestrone este o rețetă tradițională italiană, recunoscută pentru savoarea sa delicioasă și versatilitate.

Originară din Italia, această supă a evoluat de-a lungul timpului și a devenit populară în întreaga lume.

Este o alegere excelentă pentru cei care caută o mâncare sățioasă și sănătoasă. Această rețetă de Supă Minestrone de casă este ușor de pregătit și o plăcere pentru întreaga familie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste

Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, telina, cartof, fasole, rosii, supa de legume, paste, busuioc, oregano, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă medie, tocată 2 căței de usturoi, tocați 2 morcovi, tăiați cubulețe 2 tije de țelină, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.