Supa de rata

Printeaza

Supa de rata din: rata, morcovi, pastarnac, patrunjel, ceapa, usturoi, sare, piper, chimen, foi de dafin, taitei.

Ingrediente:Supa de rata

  • 1 raţă
  • 5 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 2 cepe
  • 5 căţei usturoi
  • sare
  • piper boabe
  • chimen
  • foaie mică de dafin
  • tăiţei

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare pui raţa întreagă şi o laşi să fiarbă în apă cât să o acopere. După ce iei spuma, adaugi legumele, condimentele şi sare după gust.

Fierbi până ce se înmoaie carnea, după care strecori supa în altă oală în care fierbi tăiţeii. Serveşti supa cu pătrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.