Supa de pui cu pastarnac

Printeaza

Supa de pui cu pastarnac din: tacamuri de pui, morcovi, ceapa, cartofi, verdeata, sare, telina, pastarnac.

Ingrediente:Supa_de_pui_cu_pastarnac

  • tacâmuri de pui
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • 3-4 cartofi
  • o felie rădăcină ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • sare
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

In apă rece cu sare se pun tacâmurile de pui la fiert. Se ia spuma ori de câte ori se formează şi, când aceasta nu mai apare, se pun ţelina şi păstrârnacul curăţate, spălate şi tăiate.

Ceapa se lasă întreagă, cartofii se taie în două şi morcovii, bastonaşe sau rondele, apoi se pun în cratiţă la fiert.

Când legumele s-au fiert, şi carnea este fiartă, se scoate ceapa şi se aduce supa la masă cu verdeaţă, după gust.

Supa de pui cu pastarnac

Supa_de_pui_cu_pastarnac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/supa-de-pui-cu-pastarnac html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.