Supă de griş

Printeaza

Supă de griş

Ingrediente:Supă de griş

  • 1,5 1 supă de carne
  • 4 linguri griş

 

Mod de preparare:

Punem la fiert supa de came şi, cînd clocoteşte, turnăm grişul încet, ameste­cînd cu telul, ca să nu se prindă de fund. In 10—15 minute supa este gata şi putem să o servim.

Putem prepara supa de griş şi cu zeamă de legume (supă de legume). După ce a fiert grişul, turnăm supa într-un castron în care am amestecat bine cu telul două gălbenuşuri, o lingură de smîntînă sau o ceşcuţă de lapte.

Supa

se toarnă încet în castron, amestecînd într-una. Adăugăm, după gust, zeamă de lămîie şi o bucăţică de unt proaspăt, cît o nucă. Vînturăm puţin, sărăm şi servim supa.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.