Supa cu branza

Printeaza

Supa cu branza din: branza de oaie, paine toast, morcov, ceapa, telina, ulei, oua de prepelita, sare, concentrat de supa.

Ingrediente:Supa_cu_branza

  • 400 g branza de oaie
  • 4 felii de paine toast
  • 50 g morcov
  • 50 g ceapa
  • 50 g telina
  • 30 ml ulei
  • 4 oua de prepelita
  • sare
  • 10 g concentrat de supa

Mod de preparare:

Branza de oaie o tai in doua. Jumatate din ea o sfarami si o imparti in patru castronele rezistente la foc, iar cealalta jumatate o tai cubulete si le pui deoparte. Painea toast o tai cuburi mai mici, le imparti in cele patru castronase, peste branza, iar in fiecare vas spargi cate un ou de prepelita deasupra. Introduci vasele la cuptor, pana ce branza si painea s-au rumenit.

Ceapa, morcovul si telina le feliezi fin, dupa care le pui la fiert in apa rece, impreuna cu uleiul si concentrat de supa, iar cand sunt fierte adaugi cubuletele de branza oprite si mai lasi pe foc pana ce acestea se topesc in lichid.

Dupa ce branza si painea s-au rumenit, scoti castroanele din cuptor si pui in ele legumele din supa, apoi torni supa strecurata. Servesti supa fierbinte.

Supa cu branza

Supa_cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.