Pilaf de prepelite cu patrunjel verde

Printeaza

Pilaf de prepelite cu patrunjel verde din: prepelite, orez, unt, ceapa, patrunjel, piper, sare.

Ingrediente:Pilaf de prepelite cu patrunjel verde

  • 8 prepeliţe
  • 0 cană mare de orez
  • 100 g de unt
  • 1 ceapă
  • pătrunjel verde
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepeliţele, curăţate şi zvântate, se prăjesc puţin în untul încins, apoi se pun în altă cratiţă să fiarbă cu apă, puţină sare şi piper.

Ceapa, tocată mărunt, se rumeneşte în untul încins până devine sticloasă şi se înmoaie puţin, se adaugă orezul şi se amestecă uşor.

Se stinge cu zeama în care au fiert prepeliţele şi se lasă la foc mic până este gata orezul, apoi se presară pătrunjel verde tocat.

Se serveşte astfel: orezul pe mijlocul farfuriei şi prepeliţele deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.