Suc de roşii pentru iarna

Printeaza

Suc de roşii pentru iarna din: rosii, sare.

 Poate te intereseaza si:Suc de roşii pentru iarna

 

Ingrediente:

  • 10 kg roşii coapte bine
  • sare

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală bine şi se îndepărtează cotorul verde. Se dau prin maşina specială, care îndepărtează seminţele şi cojile.

Se pun la fiert într-o oală mare, se supraveghează şi se amestecă din când în când. Din momentul în care începe să clocotească, sucul se mai fierbe fierbe 15-20 de minute.

Se adaugă sare după gust, şi se pune fierbinte în sticle perfect uscate. Fiecărei sticle umplute cu suc de roşii i se pune dopul de cauciuc sterilizat.

Sticlele se pun într-un colţ al bucătăriei, se acoperă cu pături groase şi se lasă până a doua zi. Sticlele se păstrează în rafturi la temperatura camerei.

Incoming search terms:

  • suc de rosii pentru iarna
  • suc de rosii pt iarna
  • suc de rosii reteta
  • reteta suc de rosii

2 comentarii

  1. bun sosul de rosii

  2. Eu stiam ca dopurile de cauciuc nu sint bune la bulion,se strica, merg doar capacele de plastic. Si cum se sterilizeaza dopurile?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.