Bulion de rosii cu miere pentru iarna

Printeaza

Bulion de rosii cu miere pentru iarna din: rosii, miere.

Ingrediente:Bulion_de_rosii_cu_miere_pentru_iarna

  • 10 kg rosii
  • 10 linguri miere

 

 

Mod de preparare:

Speli roșiile, le cureți de cotoare și le treci prin separatorul de semințe și coji sau treci cantități mici printr-o sită. Torni sucul obținut într-o oală mare sau în 2-3 vase mici. Fierbi sucul până scade la jumătate.

Apreciezi cantitatea de suc și adaugi pentru fiecare litru, o lingură de miere. Continui fierberea amestecând cu o lingură de lemn, până când bulionul se îngroașă.

Torni bulionul fierbinte în sticle de 500 ml, așezate pe suporturi metalice. Legi sticlele cu celofan sau le închizi cu capace metalice. Le lași să se răcească acoperite cu pături, până a doua zi.

Iarna, când deschizi o sticlă cu bulion, o păstrezi în frigider și o consumi cât mai repede, în 2-3 zile.

Bulion de rosii cu miere pentru iarna

Bulion_de_rosii_cu_miere_pentru_iarna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.