Spanac cu soia

Printeaza

Spanac cu soia din: spanac, soia, ceapa, morcov, pasta de tomate, faina, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Spanac cu soia

  • 1 kg spanac
  • 1 pachet soia granule
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul, îl speli, îl opăreşti pentru 10 minute în apă clocotită, apoi îl laşi să se scurgă într-o strecurătoare. îl tai apoi mărunt, îl căleşti în puţin ulei, adaugi făina desfăcută într-o ceaşcă de apă şi laşi compoziţia să se lege, amestecând din când în când.

Pui apoi 1 lingură pastă de tomate, potriveşti de sare şi piper şi după 5 minute dai spanacul deoparte. Fierbi şi soia , 20 de minute în apă clocotită cu sare. Cât timp fierbe, cureţi morcovul şi ceapa, le tai mărunt şi le căleşti în ulei până se înmoaie.

Adaugi soia fiartă şi scursă, pui şi pasta de tomate, sare şi piper după gust şi laşi pe foc încă 10-15 minute. Ungi un vas sau o cratiţă cu margarină, pui un strat de spanac, apoi toată compoziţia de soia , la sfârşit spanacul rămas şi dai la cuptor pentru 20-25 de minute. E foarte bună cât e caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.